RECA Yeast Plus

  • RECA Yeast PlusVoor optimale penswerking. 
  • Verbetert de melkproductie.
  • Bevordert de voerefficiëntie.
  • Verhoogt de verteerbaarheid van organische stof.
  • Biedt ondersteuning tijdens/na hittestress. 


 
Zak 25 kg
Bestelcode: 121510


RECA Yeast Plus is een gesproeidroogd geautolyseerd gist van de stam Saccharomyces Cerevisiae. Door de autolyse is het gistproduct rijk aan bioactieve stoffen en nutriënten zoals nucleotiden, essentiële aminozuren, peptiden, celwandkoolhydraten en B-vitaminen. RECA Yeast Plus voorkomt pensverzuring en bevordert de groei van de pensbacteriën die vezels verteren. Dit zorgt voor optimale benutting van het ruw- en krachtvoer.

RECA Yeast Plus bevat Lithotamnion (koraalalgenpoeder), tarwezemelen, biovezels (vinasse) en druivenpitkernmeel. Daarnaast zijn de smaakstoffen RECA GlucoFit en Tropical Fruits toegevoegd voor een frisse geur en een uitstekende opneembaarheid.

• Koraalalgenpoeder zorgt voor een natuurlijke aanvulling en verbeterde opname van mineralen en sporenelementen. 
• Koraalalgenpoeder heeft een sterk bufferend effect. Koraalalgenpoeder is een natuurlijk ingrediënt in tegenstelling tot het synthetische natriumbicarbonaat. 
• Tarwezemelen leveren extra koolhydraten die zorgen voor de groei van goede pensbacteriën.
• Druivenpitkernmeel heeft een antioxidante werking net als vitamine E.

Aanbevolen dosering:
Koeien: 50 - 80 g/dier/dag
Geiten / schapen: 15 - 20 g/dier/dag
Het product kan in totale rantsoenen gemengd worden of het kan als topdressing worden verstrekt.


Testresultaten

KLIK HIER om de praktijkresultaten te downloaden. 

Op 7 melkveebedrijven (bedrijf A t/m F) in Nederland zijn gegevens verzameld over het effect van het voeren van RECA Yeast Plus op productie, gehalten en kwaliteit van de melk. De resultaten zijn veelbelovend!

gebruikerservaring      contactformulier      Bel mij terug      

Ervaringen met andere producten

ProUdder testresultaten

In 2014 is gestart met het testen van ProUdder op een melkveebedrijf met 120 melkkoeien en droge koeien. ProUdder is ingezet zowel bij koeien met verhoogd celgetal als bij koeien met wat lichte vlokken… Lees meer Meer ervaringen

Gebruikerstips

Kracht- en ruwvoer tijdens de opfok

Vanaf de geboorte tot aan het moment van spenen: het begint met biest en eindigt met 100% vast voer. Bij het verstrekken van kracht- en ruwvoer spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Voornamelijk… Lees meer Meer gebruikstips