Lely Quaress-Iodine

  • Astri-DinUierspray dat de soepelheid van de huid verbetert door verzachtende bestanddelen (lanoline, sorbitol en glycerine).
  • Op basis van jodium (5500 ppm).
  • Effectief tegen algemene bacteriën.

 

 

Can 22 kg
Bestelcode: T1040

Vat 60 kg
Bestelcode: T1037

Lely Quaress-Iodine is een gebruiksklaar uierverzoringsmiddel. Het is gemaakt op basis van jodium: antiseptisch met een breed spectrum om een goede desinfectie van de spenen te kunnen garanderen. Lely Quaress-Iodine beschermt de gehele speen doordat het een beschermend laagje vormt. Het product bevat verzorgende bestanddelen als lanoline, sorbitol en glycerine. Deze bestanddelen verbeteren de soepelheid van de huid en maken de huid beter bestand tegen uitdroging. Door de desinfecterende werking tegen bacteriën kan Lely Quaress-Iodine gebruikt worden om koeien beter te beschermen tegen pathogenen. 

Lely Quaress-Iodine is een uitstekend product om te gebruiken in de Lely Astronaut melkrobot.  

Lely adviseert de 22 kg can alleen te gebruiken op de Lely Astronaut A2. Op een ander type Lely Astronaut melkrobot wordt geadviseerd de 60 kg vaten te hanteren i.v.m. de veiligheidslans op deze robots. 


Toelatingsnummer: 14038 N.
Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

contactformulier      Bel mij terug

 

Ervaringen met andere producten

Nabehandelingen Uiergezondheid

Coba 47 van de familie Jansen uit het Drentse Noord-Sleen is na het doorlopen van verschillende voorselecties op 1 oktober 2011 uitgeroepen tot algemeen kampioen van de Melkvee Magazine koeverkiezing.… Lees meer Meer ervaringen

Gebruikerstips

Melkvee natuurlijk gezond houden

In de duurzame melkveehouderij staan gezondheid en dierenwelzijn hoog in het vaandel. In het productieve leven van de koe bestaan een groot aantal stressmomenten, zoals de geboorte van het kalf, voerwisselingen… Lees meer Meer gebruikstips