Lely Quaress-Iodine

  • Astri-DinUierspray dat de soepelheid van de huid verbetert door verzachtende bestanddelen (lanoline, sorbitol en glycerine).
  • Op basis van jodium (5500 ppm).
  • Effectief tegen algemene bacteriën.

 

 

Can 22 kg
Bestelcode: T1040

Vat 60 kg
Bestelcode: T1037

Lely Quaress-Iodine is een gebruiksklaar uierverzoringsmiddel. Het is gemaakt op basis van jodium: antiseptisch met een breed spectrum om een goede desinfectie van de spenen te kunnen garanderen. Lely Quaress-Iodine beschermt de gehele speen doordat het een beschermend laagje vormt. Het product bevat verzorgende bestanddelen als lanoline, sorbitol en glycerine. Deze bestanddelen verbeteren de soepelheid van de huid en maken de huid beter bestand tegen uitdroging. Door de desinfecterende werking tegen bacteriën kan Lely Quaress-Iodine gebruikt worden om koeien beter te beschermen tegen pathogenen. 

Lely Quaress-Iodine is een uitstekend product om te gebruiken in de Lely Astronaut melkrobot.  

Lely adviseert de 22 kg can alleen te gebruiken op de Lely Astronaut A2. Op een ander type Lely Astronaut melkrobot wordt geadviseerd de 60 kg vaten te hanteren i.v.m. de veiligheidslans op deze robots. 


Toelatingsnummer: 14038 N.
Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

contactformulier      Bel mij terug

 

Ervaringen met andere producten

Syn-Formaline 37%

Honderden klauwen glijden er dagelijks door de handen van klauwverzorger Klaas Pouwels uit Hardenberg. “Bij alles wat een koe doet draait hem om gezonde klauwen.” Lees meer Meer ervaringen

Gebruikerstips

Nabehandelen met als doel weinig mastitis

Uierontstekingen kunnen worden veroorzaakt door verschillende bacteriën. De belangrijkste zijn Escherichia coli (E-coli), Staphylococcus aureus (samen 50% van de gevallen), Streptococcus Uberis en Streptococcus… Lees meer Meer gebruikstips