Lely Astri-Din

  • Astri-DinUierspray voor een goede desinfectie van de gehele speen.
  • Goede bescherming van het tepelkanaal.
  • Bevat verzorgende bestanddelen zodat de huid glad en soepel blijft.

 

Can 21 kg
Bestelcode: 222509 

Vat 59 kg
Bestelcode: 222506 

Vat 215 kg
Bestelcode: 222517 

Lely Astri-Din is een uierverzorgingsmiddel gemaakt op basis van melkzuur. Melkzuur heeft bewezen een uiterst effectief wapen te zijn in de strijd tegen bacteriën die ziektes of ontstekingen kunnen veroorzaken. De uierspray desinfecteert en geeft een beschermend laagje op de spenen.

Lely Astri-Din voorziet in een uitstekende bescherming van het tepelkanaal en bevat additionele verzachtende stoffen, zoals glycerine en sorbitol, die de natuurlijke hydraterende en vettige bestanddelen van de huid onderhouden en ondersteunen. Lely Astri-Din desinfecteert dus niet alleen, maar de spenen blijven in goede conditie met weinig eeltvorming. Omdat Lely Astri-Din zich direct aan de spenen hecht, is het ook economisch in gebruik. Door de oranje kleur is het gesprayde product goed zichtbaar op de spenen. 

Lely Astri-Din is een uitstekend product om te gebruiken in de Lely Astronaut melkrobot.  

Lely adviseert de 21 kg can alleen te gebruiken op de Lely Astronaut A2. Op een ander type Lely Astronaut melkrobot wordt geadviseerd de 60 kg vaten te hanteren i.v.m. de veiligheidslans op deze robots. 


Toelatingsnummer: 14359 N.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

contactformulier      Bel mij terug

 

Ervaringen met andere producten

Nabehandelingen Uiergezondheid

Coba 47 van de familie Jansen uit het Drentse Noord-Sleen is na het doorlopen van verschillende voorselecties op 1 oktober 2011 uitgeroepen tot algemeen kampioen van de Melkvee Magazine koeverkiezing.… Lees meer Meer ervaringen

Gebruikerstips

Aanpak ter ondersteuning van nieuwe droogzetrichtlijn

Het antibioticagebruik in de melkveehouderij staat onder druk en daarmee staan we aan de vooravond van de nieuwe droogzetrichtlijn. … Lees meer Meer gebruikstips