Lely Astri-Din

  • Astri-DinUierspray voor een goede desinfectie van de gehele speen.
  • Goede bescherming van het tepelkanaal.
  • Bevat verzorgende bestanddelen zodat de huid glad en soepel blijft.

 

Can 21 kg
Bestelcode: 222509 

Vat 59 kg
Bestelcode: 222506 

Vat 215 kg
Bestelcode: 222517 

Lely Astri-Din is een uierverzorgingsmiddel gemaakt op basis van melkzuur. Melkzuur heeft bewezen een uiterst effectief wapen te zijn in de strijd tegen bacteriën die ziektes of ontstekingen kunnen veroorzaken. De uierspray desinfecteert en geeft een beschermend laagje op de spenen.

Lely Astri-Din voorziet in een uitstekende bescherming van het tepelkanaal en bevat additionele verzachtende stoffen, zoals glycerine en sorbitol, die de natuurlijke hydraterende en vettige bestanddelen van de huid onderhouden en ondersteunen. Lely Astri-Din desinfecteert dus niet alleen, maar de spenen blijven in goede conditie met weinig eeltvorming. Omdat Lely Astri-Din zich direct aan de spenen hecht, is het ook economisch in gebruik. Door de oranje kleur is het gesprayde product goed zichtbaar op de spenen. 

Lely Astri-Din is een uitstekend product om te gebruiken in de Lely Astronaut melkrobot.  

Lely adviseert de 21 kg can alleen te gebruiken op de Lely Astronaut A2. Op een ander type Lely Astronaut melkrobot wordt geadviseerd de 60 kg vaten te hanteren i.v.m. de veiligheidslans op deze robots. 


Toelatingsnummer: 14359 N.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

contactformulier      Bel mij terug

 

Ervaringen met andere producten

Syn-Formaline 37%

Honderden klauwen glijden er dagelijks door de handen van klauwverzorger Klaas Pouwels uit Hardenberg. “Bij alles wat een koe doet draait hem om gezonde klauwen.” Lees meer Meer ervaringen

Gebruikerstips

Melkvee natuurlijk gezond houden

In de duurzame melkveehouderij staan gezondheid en dierenwelzijn hoog in het vaandel. In het productieve leven van de koe bestaan een groot aantal stressmomenten, zoals de geboorte van het kalf, voerwisselingen… Lees meer Meer gebruikstips