Lely Foam Unit

  • Foam-UnitSchuimsysteem voor algemene dagelijkse reinigingswerkzaamheden
  • Lagedruksysteem
  • Passende oplossing tegen vervuiling in combinatie met Lely Essentials reinigingsmiddelen

 

 

 

 

 

1 complete Foam Unit
Bestelcode: 222551

Om de foam/schuimproducten aan te brengen adviseren wij het gebruik van de speciaal daarvoor ontwikkelde Lely Foam Unit. De Lely Foam Unit werkt op lage druk en moet rechtstreeks aangesloten worden op de waterleiding. Stroom is niet nodig. De Lely Foam Unit is onder andere geschikt voor het reinigen van wanden en vloeren in de (melk)stal/robotruimte en de buitenkant van de Lely Astronaut melkrobot of andere melkinstallatie. De rode schuimslang heeft een lengte van 20 meter, daardoor zijn verschillende plekken goed bereikbaar. 
Tijdens gebruik wordt reinigingsmiddel constant aangezogen via de doorzichtige aanzuiglans en vermengt met leidingwater tot de ingestelde concentratie. De Lely Foam Unit produceert een dik, sterk schuim dat lang hecht aan het te reinigen oppervlak. De concentratie van het reinigingsmiddel is gemakkelijk in te stellen met de draaiknop. Zo is het mogelijk om voor elke soort vervuiling en te behandelen oppervlak de juiste concentratie te kiezen. Na gebruik is het mogelijk om de Lely Foam Unit door te spoelen met schoon water. 
De Lely Foam Unit wordt compleet geleverd met rode schuimslang, stevige schuimkop en aanzuiglans (met filter en beschermdop) voor het reinigingsmiddel.

Uw adviseur is u graag op uw bedrijf van dienst om de werking toe te lichten.

Gebruiksadvies:
Vermijd contact met aluminium, elektronische onderdelen en hydraulische systemen. Gebruik op de melkinstallatie niet te hoge concentraties reinigingsmiddel en beperk de inwerktijd tot 5 à 10 minuten. 

contactformulier      Bel mij terug

 

Ervaringen met andere producten

Foam Unit gebruiker

Op melkveebedrijf Koepon in Feerwerd komen regelmatig bezoekers en daarom moet de 2 x 12 melkstal er altijd netjes uitzien, geeft bedrijfsleider Mark van Raalte aan. “We schuimen daarom eigenlijk elke… Lees meer Meer ervaringen

Gebruikerstips

Laat schuim het werk doen!

Steeds vaker worden robotruimtes en melkstallen grondig gereinigd met een inweekmiddel. Opgebracht als schuim weekt het vuil eerst in. Vervolgens laat het zich makkelijk verwijderen. “Schuim is effectief,… Lees meer Meer gebruikstips